TENTANG KAMI

XSocio adalah sebuah firma broker bebas menawarkan akses kepada pasaran kewangan bagi institusi, korporat dan peribadi pelanggan seluruh dunia.

XSocio menawarkan pelbagai produk dan perkhidmatan pelanggan dengan peluang untuk menikmati pengalaman dagangan yang lengkap dan inovatif. Sekumpulan pakar-pakar dengan pendekatan yang telus dan berkesan menjadikan pasaran XSocio rakan kongsi yang boleh dipercayai untuk pelabur profesional dan peribadi.

XSocio adalah dibenarkan, dikawal selia dan didaftarkan oleh pihak berkuasa yang utama / pengawal selia serta badan profesional dan kerajaan, yang menawarkan persekitaran perdagangan yang dikawal selia.

MISI KAMI

Mewujudkan persekitaran yang paling menguntungkan di mana anda akan dapat sepenuhnya menyedari keupayaan Intelek dan kewangan anda dan memaksimumkan keuntungan dalam pasaran kewangan. Kami menetapkan diri tugas untuk menyediakan pelanggan kami dan rakan dengan kombinasi paling berkesan dagangan perisian, keadaan, dipercayai dan profesional perkhidmatan terbaik.

VISI KAMI

XSocio mahukan untuk membolehkan setiap pelanggan untuk berjaya dan meningkatkan prestasi mereka. Kita yakin bahawa membina hubungan berasaskan kepercayaan dan rasa hormat akan bermanfaat untuk semua orang. Kita melakukan ini dengan:

Menyediakan Pedagang dengan Perkhidmatan dan Sokongan Pelanggan yang Luar Biasa, Produk Berkualiti Tinggi dan Pendidikan Berkualiti Tinggi

Menggalakkan pendekatan profesional yang dipandu oleh prinsip ketelusan, keadilan dan membina penggunaan produk-produk kewangan

Menggalakkan pendekatan profesional yang dipandu oleh prinsip ketelusan, keadilan dan membina penggunaan produk-produk kewangan

Memupuk budaya risiko kewangan lindung nilai dalam perusahaan kecil dan sederhana

Meningkatkan pengalaman dagangan melalui inovasi teknologi